BEHANDLINGER


Jeg tilbyder altid gratis og uforpligtende rådgivning.

Dette kan bookes online eller pr. tetefon

Jeg klipper både Herre, damer og børn. Jeg hjælper også gerne hvis du ønsker at donere dit hår, du skal blot vælge denne behandling, når du bestiller.

Du kan bestille alle dine tider som "stilletid" her snakker vi kun om det, som er relevant for dit hår og dine ønsker. Nogle gange har man brug for ekstra ro og et minimun af snak, så det er man velkommen til at tilvælge.

Man kan ikke forvente stilhed fra øvrige i salonen.

Gå til  |   booking

Jeg sætter en kæmpe dyd i at dygtiggøre mig inden for især farveteknik og teori. Jer er ved at tage en color master uddannelse hos wella, sideløbende med min master i balayage ved det anerkendte amerikanske MOB . Master of balayage.

Jeg anbefaler som udgangspunkt altid en genopbyggende plex- samt kurbehandling ved hver farvebehandling. det sikre os det mest stabile hårstrå og et smukkere resultat. En lysning af håret, er i og for sej en tilstand, her vil vi møde underliggende pigmenter alt efter grundlaget inden. Derfor er en gloss/toning som udgangspunkt altid at anbefale.

Styling og opsætning

Jeg tilbyder også opsætninger, om det er en let styling inden aftenens fest, konfirmation eller bryllup. Jeg tager også "ud af huset" ved konfirmation, events eller bryllup.


Vi har Rikke, vores Makeup artist tilknyttet salonen, samt Cecilie vores negle teknikker. Således kan vi sammen tilbyde alt under et "tag".


Kontakt salonen for nærmere info.

Produkter

Gå til  |   booking

På hylderne med styling gemmer sig både mine farvoritter fra eksklusive ORIBE som laver de lækreste produkter, det gælder både styling samt pleje.


Derudover er mine håndplukkede musthaves fra Paul Mitchell, Oway, Roverhair, Wella , Roze og Epres.


Når det gælder værktøjskassen til farvebehandlinger har jeg også her igennem årene samlet farvoritter fra forskellige brands som Chi, Malibu. Men mit hjerte banker for Wella og deres enormt mange muligheder, mit kenskab til produkterne og deres udvalg giver.


unsplash